Katten verzekering voor buitenkatten

Een kat verzekeren kan onverwachte kosten bij een bezoekje aan de huisarts veroorzaken. Een kat kan net zoals andere dieren en mensen ziek worden of een bot breken. In deze gevallen is er natuurlijk zorg nodig. Een operatie aan een ernstige ziekte of botbreuk kan soms zorgen voor een rekening van honderden euro’s bij de dierenarts. Als je een verzekering afsluit wordt ieder geval een deel van deze kosten gedekt door de verzekeraar. Zo hoef je niet in een keer een hoog bedrag uit je eigen portemonnee te betalen. Op deze manier kan je problemen voorkomen

De beste katten verzekering afsluiten

Op de website van PetSecur kan je een katten verzekering afsluiten. PetSecur biedt de hoogste uitkering van Nederland door. Samen met alle verzekeraars wordt de borg door elkaar geregeld en worden de premies laag gehouden. Zo kan je goed voor de gezondheid van je buitenkat zorgen zonder te veel geld kwijt te zijn aan de verzekering zelf. De basis van de verzekering bestaat uit een van de drie pakketten die je kan kiezen. Zo kan je kiezen tussen het basispakket, het standaardpakket en het extra pakket.

Het basispakket is de goedkoopste verzekering mogelijk bij PetSecur. Deze verzekering dekt de helft van de basis bezoekjes bij de dierenarts, basisbehandelingen en geeft je de mogelijkheid om je eigen dierenarts te kiezen. Dit pakket biedt minimale verzekering tegen een lage prijs. Ook heb je het standaardpakket. Dit pakket dekt een groter deel van de bedragen die je kwijt bent bij de dierenarts en ook ernstige medische ingrepen waarbij intensive care en een dierenambulance bij komt kijken.

Het extra pakket dekt een groot deel van je kosten en alle medische vlakken, ook MRI en echo’s. Dit pakket is natuurlijk wel een stuk duurder als je kijkt naar de premie. Toch bespaart het een groot deel van de kosten. Aan de hand van je maandlasten kan je bepalen welk pakket en welke premie het beste bij je budget past. Door zelf een eigen risico te kiezen kan je ook nog eens erg veel geld besparen. Op de website van PetSecur kan je de premie berekenen.

Zelf je premie bepalen

Ook kan je de premie van de verzekering compleet zelf bepalen door het basispakket te kiezen en nog een van de extra aanvullende pakketten af te sluiten. Deze pakketten dekken bijvoorbeeld crematie, aanvullende zorg zoals ontvlooien en vaccinaties. Door deze pakketten te combineren met de basisverzekering kan je een maandpremie bepalen die past bij jouw budget.

Je wilt natuurlijk de beste zorg voor je huisdier. Buitenkatten raken vaak gewond door onverwachte omstandigheden zoals auto’s, ongelukken en gevechten. Met een goede katten verzekering kan je voorkomen dat je veel geld kwijt bent aan een medische ingreep. Beiden mens en dier profiteert van een verzekering. Daarnaast ben je ook verzekerd dat het dier over de hele wereld zorg krijgt die het verdient. Bij PetSecur ben je namelijk door heel de wereld verzekerd voor een bezoekje aan de dierenarts en dingen die hierbij komen kijken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *