FURminator, hét middel tegen verharen

We kennen het allemaal wel: een huis vol met haren. Je hebt het ervoor over, want je weet dat het erbij hoort als je een huisdier neemt, maar prettig is anders. Gelukkig zijn er genoeg trucjes om het enigszins te voorkomen, zoals FURminator.

FURminator

Angie Porter, professioneel hondentrimster, was 10 jaar lang op zoek naar een instrument om verharen tegen te gaan. Dit was nergens bekend wat voor haar een goede reden was om zelf maar iets te ontwikkelen. Het begon allemaal bij de FURminator deshedding Tool. Dit is een instrument om de onder vacht van huisdieren veilig, efficiënt en gemakkelijk te verwijderen. Het assortiment is steeds groter en groter geworden door ook verzorging instrumenten, haarverzorgings-, bad- en hygiëne producten te ontwikkelen. Het assortiment is verdeeld in 3 categorieën: deshedding, grooming en hygiëne.

Wat is Deshedding?

Zoals ik al kort uitlegde is het merk begonnen bij Deshedding. Het is een apparaat die de onder vacht van je huisdier verwijderd. Een voorbeeld hiervan is de tool voor het verwijderen van de losse haren van jouw hond. Deze tool is geschikt voor alle verschillende haartypes. Het hangt van jouw hond zijn gewicht af welke maat je moet aanschaffen. Er worden 4 verschillende maten aangeboden met handvaten. Deze tool is er ook voor katten, paarden en voor kleine dieren. Voor elk dier wat wils!

Wat is Grooming?

De Grooming producten hebben weer een andere functie. Dit is speciaal voor het verzorgen en ontklitten van de vacht. Zo heb je een dubbelzijdige borstel die je helpt bij het verwijderen van de vervilting, losse haren en klitten. Ook deze borstels heb je in verschillende maten zodat er voor elk huisdier een speciale borstel is.

Hygiëne

Hygiëne spreekt eigenlijk voor zich. In deze categorie zitten producten zoals shampoos en conditioners. Voor elk huisdier zijn er weer eigen shampoos en conditioners ontwikkeld. Daarnaast zitten ook de Shed Control Cloths in de hygiëne categorie. Dit klinkt wellicht onbekend: dit zijn speciale doekjes waarmee je eenvoudig losse haren uit de vacht van uw hond of kat kunt halen. De doekjes hebben een ruwere en zachte zijde waarmee de haren en de vacht van uw huisdier gereinigd worden. Ook bieden ze een Waterless Spray aan, die de minder prettige geurtjes uit de vacht van uw huisdier neutraliseert. De spray is natuurlijk dus bevat geen parabenen of kunstmatige kleurstoffen.

Voor elk huisdier zit er wel iets tussen in het assortiment van FURminator!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *