Kat vermist: een hartverwarmend, waargebeurd verhaal -verschijnt 15 februari

ALKMAAR – Deze maand verschijnt bij uitgeverij Pepper Books Kat vermist. Iedere eigenaar vraagt zich weleens af: wat spookt mijn huisdier uit als ik van huis ben? Waar is hij als hij soms urenlang niet thuiskomt? Een mustread voor iedere dierenliefhebber.

Kat vermist vertelt het waargebeurde verhaal van auteur Caroline Paul over haar kat Tibby, die op een dag plotseling verdwijnt. Na vijf weken komt hij weer vrolijk binnenwandelen. Waar is hij al die tijd geweest? De vraag laat Caroline maar niet los en ze besluit het heft in eigen hand te nemen. GPS-technologie, kattencamera’s, waarzegsters, dierendetectives en dierenfluisteraars – niets gaat haar te ver om achter de waarheid te komen. 

Is het mogelijk om er echt achter te komen wat je kat denkt, doet en waar hij graag wil zijn? Kat vermist is een heerlijk herkenbaar, ontroerend, meeslepend en humoristisch inkijkje in de wereld van een kattenliefhebber. – Isa Hoes

Auteur Caroline Paul studeerde Communicatie en werkte daarna dertien jaar lang als brandweervrouw. Ze schreef diverse boeken voor kinderen en volwassenen. Momenteel woont ze met haar vrouw en katten in San Francisco. In 2017 verscheen bij Pepper Books Meisjes met lef, de vertaling van Carolines The Gutsy Girl.

Illustrator Wendy MacNaugton is grafisch journalist en illustreert voor onder andere The New York Times, Wall Street Journal en TED-ex. 

Kat vermist verschijnt 15 februari bij uitgeverij Pepper Books.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.